Filmsalarna

På NärCon 2012 satsar vi  hårt på att använda våra fina filmsalar för att visa en blandning av både klassiska filmer och serier, tillsammans med de senaste dramorna och de coolaste filmerna!

I år har vi temasalar, filmsalarna kommer att ha ett eget tema som genomsyrar allt som visas i salen. Men vi stannar inte där! Filmsalarna på NärCon kommer i år att ha speciella temakvällar/nätter, där vi fokuserar på en genre och visar den under hela kvällen eller natten. Vi kommer bland annat att ha en skräcknatt som kan hjälpa er att hålla ögonen öppna och en myskväll då man bara kan sätta sig ned och njuta av söthetens under.

Den första salen kallar vi för Animesalen; här kommer det visas anime, både långfilmer och enskilda avsnitt från serier! Det kan vara gammalt, det kan vara nytt, det kan vara dubbat! Vi kommer försöka visa så mycket nytt som möjligt, men givetvis så är ett par klassiker med. Schemat för animesalen hittar ni här.

Den andra salen kallas för Liveaction-salen; här rullar japanska filmer, japanska dramor och konserter från olika japanska band på vita duken. Schemat för Liveaction-salen hittar ni här.

Alla önskemål skickas till kundtjänst, där kan ni även ställa alla frågor ni har om filmsalarna!

Schema för filmsalarna i Google Calendar-format