Modevisning


Vi är glada att kunna säga att i år kommer NärCon för första gången att ha en modevisning för japanska stilar!

Då NärCon gör saker stort eller inte alls kommer detta bli en fantastisk show där du kommer kunna se olika japanska stilar uppvisade av personer som brinner för sina stilar. Är du nyfiken på japanska klädstilar? Då är det här eventet för dig! Här kommer du kunna se lolita, decora, ganguro och andra mer ovanliga stilar. Det är ett perfekt tillfälle för att kunna ta bilder också! Hoppas att ni kommer inspireras av NärCon’s första modevisning!

Anmälan:

För att modevisningen ska kunna bli så otroligt underbar som vi vill behöver vi modeller med vackra och coola kläder som dom kan visa upp! Vi uppskattar verkligen de som ställer upp, så alla kommer att få mat och fika som tack! Vi kommer också kunna erbjuda rabatt på inträde för dom som deltar. För dom som inte är på konventet annars får man såklart också gratis inträde för dagen då modevisningen är. Vi är ju trotts allt väldigt tacksamma för dom som ställer upp.

Det vi främst letar efter är personer med alla olika intressanta japanska stilar. Om du brukar klä dig i stilar som Lolita, Fairy Kei, Gyaru, Visual kei, decora, mori, street style eller ganguro är du väldigt välkommen att anmäla dig! Det viktigaste är att du behärskar stilen så att du kan representera den för människor som kanske inte sett den innan eller vet så mycket om den.  Om du har vänner som klär sig i nån japansk stil får du gärna tipsa dom om det här också!
Om du vill vara med så är det bara att anmäla sig!
Skicka ett mail till modevisning@narcon.se
I mailet ska det finnas:

Namn:
Ålder:
Vilken stil du klär dig i:

tillsammans med bild på din outfit.
På bilden vill jag kunna se outfiten, bilder på endast kläderna utan att du har på dig dom är också okej men då ska du helst skicka en till bild där man ser hur du brukar styla dig till stilen eller gärna där du har en annan outfit.
OBS! sista anmälningsdag är 20e juli! Anmäl er gärna så tidigt som möjligt  🙂

 

Vi kommer inte bestämma vilka som kommer med eller inte direkt, så blir inte rädd för att du inte får svar direkt! Det är dom som har bäst outfits inte först till kvarn som kommer att få vara med, men om vi väljer mellan två lika bra kommer ordningen dom anmälde sig i väga in.
Om du undrar något, tveka inte att maila. Vi vet att det här kommer bli fantastiskt! 🙂