Allergi

Är du allergisk? Eller har du specialkost?
Då finns det några saker som du behöver veta!

Vi kommer kunna erbjuda vegetarisk mat, men vi kan inte tillgodose allas behov. Vet du med dig att du är allergisk eller är vegan – förbered gärna egen mat hemma och ta med. Vi hjälper dig att värma din mat i mån av tid!

NärCon ansvarar INTE för dina allergier, dessa måste du själv komma ihåg.
Undrar du vad något av det vi serverar innehåller? Fråga gärna, vi hjälper dig i den mån vi kan!
NärCon är självklart nötfritt men en del av vår mat och vårt godis kan innehålla spår av nötter. Dessa produkter kommer vi såklart att märka ut för dig! Vi kan dock inte ansvara för vad våra deltagare tar med sig in och äter på området.

På NärCon tillåts inte pälsdjur inne på området, campingen eller i sovsalarna. Rökning är endast tillåten på utmärkta områden, platser som ligger långt ifrån ingångar och lokaler.

Om du börjar bli dålig
Skulle det hända att du känner dig dålig eller blir sjuk, gå eller skicka en kompis till receptionen så anropar de sjukvård åt dig. Våra sjukvårdare är alla utbildade inom yrket så du kan känna dig lugn. När de träffar dig gör de en enkel undersökning, hjälper dig att ta din medicin eller i sällsynta fall hjälper dig till sjukhuset.

Vi rekommenderar alla besökare att ha ett ICE-nummer (in case of emergency) inlagt på sin telefon som vi ringer upp om något allvarligt skulle hända!