Mat på NärCon

På NärCon kan du som besökare välja mellan fyra olika matställen beroende på hur hungrig du känner dig, grillen serverar grillat, cafeterian har mat och allt möjligt, restaurangen serverar tillagad mat och kiosken har lättare tilltugg och godis. 

Cafeterian
Cafeterian har ett brett utbud med t.ex. matpajer, nudlar, pannkakor och självklart nachotallrikar. Cafeterian har även godis och dryck. I cafeterian kan du alltid skaffa dig något att äta oavsett om du vill stilla hungern eller sötsuget.

Grillen
På NärCon 2012 kommer det erbjudas grillat ifrån grillen, med paradnumret NärCon-burgaren; det kommer självklart också finnas vegetariska alternativ. Alla vegetariska alternativ grillas på egen grillyta, skild från kött. Kom till grillen och ät en burgare, du vet att du vill!

Kiosken
För första gången ska NärCon ha en kiosk på området. Hit kommer du för att stilla ditt sockerbehov och sitta och slappna av i den stämningsfulla miljön.
Det är nämligen så att detta är ingen vanlig kiosk, utan en kiosk med Bioshocktema! Lyssna på 40-tals musik, njut av art Deco inredningen, ät något sött och titta ut genom fönstret där du ser en haj simma förbi. Glöm inte att se upp för Big Daddy!
Så välkommen till en annorlunda kiosk i sann Rapture-anda.
”Buy something, would you kindly?”.

För att täcka alla fronter kommer kiosken även ha försäljning i närheten av sovplatserna!

Restaurang
Restaurangen är ytterligare en nykomling, här kommer det finnas möjlighet att köpa tillagad, varm mat som kan stilla din hunger. Två gånger om dagen serveras två rätter varav en är vegetarisk!

Allergi-information
Är du allergisk? Eller har du specialkost? Vi kommer erbjuda vegetarisk mat, men vi kan inte tillgodose alla specialbehov. Vet du med dig att du är allergisk eller är vegan – förbered helst egen mat och ta med. Vi kan micra din mat i mån av tid!

NärCon ansvarar INTE för dina allergier, dessa måste du själv komma ihåg. Undrar du vad vår mat innehåller? Fråga gärna, vi hjälper dig i den mån vi kan! NärCon är såklart nötfritt men en del av vår mat och vårt godis kan innehålla spår av nötter. Dessa kommer vi såklart att märka ut för dig! Läs mer om allergierhär.

Har du frågor, synpunkter eller förslag?
Hör gärna av dig till  kundtjänst!