Camping


En av årets stora nyheter är något otroligt efterfrågat: NärCons egna camping! För 50 kr per tält (inte per person) får du bo tryggt och inhägnat, med tillgång till toaletter, duschar och mat i anslutning till campingområdet. Området ligger på gångavstånd från sovsalarna i campushallen och det finns även möjlighet till parkering i närheten.

Med festivalcampingen tar NärCon ytterligare ett steg mot att bli en alldeles fantastisk konventsfestival! Vår målsättning är att vi ska kunna erbjuda sovplatser till ett överkomligt pris åt alla NärCons besökare samtidigt som vi bygger vidare på NärCon-känslan. Med ett tältområde, vilket ni kan komma till en dag innan NärCon öppnar, hoppas vi uppnå just detta och vi lovar att göra allt vi kan för att tältområdet ska bli the-place-to-be. Vi hoppas att ni är lika peppade som vi och hjälper till att sprida peppen, kärleken och glädjen när vi nu tar NärCon in i framtiden

Att bo på tältområdet kostar 50 kr/tältplats (inte per person) för hela konventsfestivalen och tältområdesbiljett köpes i samband med köp av inträde till NärCon 2012 genom ConMan. En tältplats är 3×4 meter, så om du har ett tält som är större än så måste du köpa fler campingbiljetter. Du måste själv ta med tält och all annan utrustning du behöver.