Sovsalar

När alla konventare, stora som små, dansat, sjungit och spelat klart så måste de såklart sova någonstans!

NärCons sovsalar befinner sig, precis som tidigare år, på gångavstånd från konventet. Dock behöver ni inte gå långa sträckor igenom en stad utan bara en kort vandring genom campus.

Alla sovsalar bevakas dygnet runt av våra sovsalsvakter som ser till att ordning och reda råder och ingen stör de sovande. All förvaring av medhavda saker i sovsalarna sker på egen risk. Om du vill att dina saker ligger lite tryggare kan du kolla in garderoben!

Campushallen
Till vardags är Campushallen en modern träningsanläggning med flera stora hallar, bland annat Friidrottshallen, men den här helgen kommer den istället att vara fylld av sovande människor. Campushallen är den sovsal som ligger närmast konventsområdet och där ligger också duscharna som finns tillgängliga!

Terrasalarna
Terrasalarna är LiUs tenta-salar, alltså där alla studenter vanligtvis skriver sina prov. Varje sal rymmer flera hundra personer och det finns gott om toaletter både i salarna och utanför. I Terrasalarna finns små skåp där det går att förvara mindre värdesaker över natten.