TV-spel

Kliar det i fingertopparna efter att få utmana din nya konventskompis i något tv-spel? Kanske vill du ge dig in i världen där man blir extra stor av att äta röda svampar, hoppar under stora block frivilligt för att slå i huvudet och räddar en prinsessa eller varför inte låta alla få höra din eh… ljuva stämma i musikspelsrummet?

TV-spelsrummet med sin personalstyrka är här för att möta dina behov  och ge dig som besökare ett ställe att vistas dygnet runt med massor utav roliga spel till alla möjliga konsoler. Här håller vi även massor utav turneringar i vårt turneringsrum där man har möjlighet att vinna jättefina priser.

I år har vi en helt annan struktur där vi satsar på att turneringarna skall gå så smidigt som möjligt och  TV-spelsrummets turneringspersonal kommer att göra sitt bästa för att både deltagare och åskådare skall ha så roligt som möjligt! (mer information om turneringar kommer)

Förutom alla dessa konsoler, turneringar och peppiga funktionärer kommer det att finnas musikspel på plats i musikspelsrummet. Rocka loss, sjung så högt du bara kan, slå och väsnas på trummor och skapa ditt eget band! Det kommer även att finnas dansspel och motionsspel där du kan visa upp dina moves och samtidigt träna lite!

TV-spelsrummet lånar spel utav funktionärer och er besökare under konventets gång. Som tack för detta får alla som lånar ut ett spel en matbiljett eller två! Dessa matbiljetter går att lösa in för en NärCon-burgare, en drink i Josbaren eller något annat gott som konventet har att erbjuda.
Vi uppskattar verkligen om du har några spel att låna ut. Såklart får ni ersättning om något du lånat ut skulle gå sönder eller komma bort. I TV-spelsrummet är vi strikta med att mat och dryck inte tas med in och att det endast är TV-spelsrummets personal som har hand om spelbyten. Om du har fler frågor om att låna ut spel kan du kontakta kundtjänst!

Mer information om vilka turneringar som kommer att hållas dyker upp framöver.

Tv-spels schema över turneringar i Google Calendar-format

Hoppas att vi ses i TV-spelsrummet på NärCon!