League of Legends

NärCon arrangerar även i år en otrolig League of Legends-turnering tillsammans med Playstar. Eftersom vi i år satsar hårt på Esport så blir priserna därefter, med över 6000 kr i förstapris till det vinnande laget!

Regler och info:

Vi kommer ha två turneringar; en inför och en under NärCon. Tävlingarna har samma regler och spelas på samma server, och de högst placerade i inför-turnering får en fördel i huvudturnering, som sker på plats på NärCon.

Turneringen både innan och under NärCon kommer att spelas på EU-West, eftersom de flesta som blivit tillfrågade spelar på EU-West. Vi är medvetna om att detta kan medföra vissa problem för dem som spelar på EU- Nordic East, men vi hoppas ändå att ni ändå kan vara med antingen genom att skapa ett nytt konto eller flytta ert befintliga.

Det finns inget krav på level eller ELO. Dock så måste man ha tillgång till minst 14 hjältar eftersom vi kommer att köra med Draft Pick.

(följande info gäller inte på turneringen under NärCon)

Skärmdumpar av vinstskärmen ska vara mailade till peter.nelson@playstar.se med filnamnet ”Lag X vinner över Lag Y” om ni inte gör detta så blir ert lag diskvalificerat.

Om du kontaktar en admin om ett problem med turneringen, vänligen skriv ditt nick i början av konversationen för att skynda på processen.

Alla lag måste anmäla sig hos en admin på IRC (#lol.närcon @ quakenet) minst 10 minuter innan matchstart. Gör man inte detta så diskvalificeras laget, och detta är för att lagen ska kunna joina rätt game.

Självklart så måste man uppföra sig och vi kommer inte att tolerera någon form av elaka kommentarer eller liknande. Om detta ändå skulle inträffa så ta en printscreen och kontakta en admin på IRC (#lol.närcon).

Turneringen kommer att spelas i ett ”Single-Elimination Bracket” som bilden under visar. Det innebär alltså att man åker ut efter sin första förlust.

För att anmäla ett lag så skickar man ett mail till peter.nelson@playstar.se. Mailet skall ha rubriken ”Närcon LoL turnering” och skall innehålla namn på laget, spelarna och eventuella stand-ins (max 5st).

Till exempel:

Lagnamn
Spelare 1
Spelare 2
Spelare 3
Spelare 4
Spelare 5
(ev. Stand-in 1)
(ev. Stand-in 2)
(ev. Stand-in 3)
(ev. Stand-in 4)
(ev. Stand-in 5)

Anmälan skall ske senast den 31maj 23:59, turneringen drar igång den 8 juni och avslutas 22 Juni.

När anmälan är mottagen så skickas att bekräftelsemail ut.

Priser:

Det vinnande laget får  inträde till NärCon 2013 och 1200 kr per person!