Discorejv!

NärCon är inte NärCon utan Discorejvet! Självklart kommer du även i år kunna dansa rumpan av dig i takt till dina favoritlåtar, och nytt för i år är att vi går all in och kör den största festen nånsin i hela Kårallen!

Först en bakgrund: På Linköpings Universitet har vi något som kallas kravaller. En kravall är en fest där hela Kårallen används, man har två dansgolv och flera serveringsställen. Kravaller är otroligt populära och säljer i princip alltid slut. Vi på NärCon tänkte ”varför ska bara studenter få ha så här roligt?”, och därför blir årets discorevj det fetaste nånsin! (Självklart är vårt Discorejv, precis som resten av NärCon, drog- och alkoholfritt)!

Upplägget är som följer:

Discorejvet kickar igång direkt efter invigningen (01.00) på torsdagsnatten, och på stora golvet kommer vi spela den bästa blandningen av asiatisk och västerländsk festmusik. Lita på att det kommer dunka på ordentligt, och vi har hela gjort om hela dansgolvet och scenen för att ge den bästa dansupplevelsen nånsin på ett konvent!

På det lilla dansgolvet kommer beatsen också flöda hela natten! Vi återupprepar succén med Retrokvällen, och det är inga mindre än P_Rabbit & Wiklund som kommer lira asfeta chiptunes! Det här har dom att säga om sig själva:

”Alltihop började i April 2011 då P_Rabbit åkte på en episk resa ner till Hässleholm för att se Wiklund spela, dock så pratade de inte med varandra. Strax därefter började de båda chatta en del om deras gemensamma intresse, Chiptune! Februari 2012 träffades de för första gången IRL, de delade med sig av sina kreativa kunskaper och blev bästa vänner. Nu kommer de med sina GameBoys till NärCon 2012 för att röja järnet!”

För att smygstarta peppen kan ni kolla in P_Rabbits soundcloud, eller en sample av Wiklunds musik här. Deras respektive Facebooksidor hittar ni Här & Här.

Som om det inte vore nog med fantastisk musik, så måste ju dansande konventare få energi från nånstans. Detta löser vi genom att flytta in vår fantastiska och unika Josbar till Kårallen, och kombinera denna med en förlängning av vår kiosk. Nu kan alla dansa, peppa, svalka sig och få energi samtidigt, hurra!

Discorejvet startar om igen på Fredagkvällen, då den fantastiske dab kommer få alla att dansa tills ni dör!

För mer info om discorejvet, se Schemat!

Uppdatering:
För dig som vill hoppa, skutta och dansa tills du dör så kommer dab att spela på lördagsnatten också! Han kommer fokusera på UK Hardcore under Lördagen, och han kickar igång direkt efter lyktsläppet!

Vi ser fram emot det här som bara den, och konventssveriges bästa discorejv blev precis ännu bättre!